Vítejte ve Vodním světě Kolín
Dne 01.04.2024 výjimka v provozní době aquaparku: 10:00 - 21:00, dětský bazén 10:00 - 21:00 (Velikonoce)

Tenisové kurty budou v provozu od 1. 4. 2024.

Od 29. 3. 2024 jsou v provozu dopravní hřiště a minigolf. Ve svátek 29. 3. a 1. 4. 2024 budou otevřeny od 10 hod.

Fitness studio MAT

Fitness

Naše posilovna je zaměřená na zdravý životní styl pro širokou veřejnost a všechny věkové kategorie, kondiční cvičení pro správné držení těla, formování problémových partií, posílení a proštíhlení postavy.

Indoor Cycling

Indoor Cycling je nenáročný na koordinaci pohybů, nezatěžuje kloubní systém a směřuje k celkovému procvičení svalů nohou a hýždí, ale také paží a svalů trupu. Již po několika cvičebních hodinách je znát úbytek tukových zásob a zlepšení fyzické kondice. Indoor Cycling klade důraz na správnou techniku jízdy na kole. Získané návyky lze velmi dobře uplatnit v terénu na kole horském i silničním.

Alpinning

Alpinning je ve volném překladu „chůze uvnitř“. Je to aktivita vykonávána skupinou lidí v jedné místnosti, ve stejnou dobu, pod vedením vyškoleného instruktora, za doprovodu hudby a na speciálních trenažerech tzv. ALPINTRACK trenažerech. Má vynikájící výsledky na redukci váhy, proštíhlení dolních partií těla /hyždě, stehna, lýtka/. V neposlední řadě získáte skvělou kondici.

Fit box

Fitbox jedná se o skupinové, zábavné a energeticky vysoce účinné cvičení na speciálně upravených boxovacích totemech, při kterém ve stejný okamžik klienti nacházejí hudbu, motivaci, kondici, zábavu a psychickou uvolněnost. Tento originální program byl vyvinut tak, aby oslovil lidi téměř každého věku a úrovně zdatnosti.

Solária

Solárium nám dokáže v každém ročním období zajistit krásně opálenou pokožku. Pobytem na slunci nebo v soláriu je možné zmírnit nemoci jako je lupénka nebo akné. Sluneční paprsky také příznivě působí na duši. Navíc od května 2011 u nás najdete nové solárium od MEGASUNU!

Infra sauna

Infrasauna představuje novou generaci saun, fungujících na zcela odlišném principu než sauny bežne známé a užívané. Infračervené záření proniká do lidských tkání do hloubky a tím vzniká zahřívací efekt. To je vhodné např. před svalovým strečinkem, posilováním, jakýmkoli sportovním výkonem, před pobytem v prostředí s nízkými teplotami...

Vibro plate

Vibro plate - je dokonalým skupinovým cvičebním programem pod vedením Instruktora, který uspokojí i ty nejnáročnější uživatele. Tento program a moderní styl cvičení, který po celém světě nabírá velice rychle na popularitě, Vám umožní procvičit celé tělo, odbourá pomocí 3D vibrací a kmitů tuk po celém těle, redukuje celulitidu, posílí Vaše tělo za 30 min.VIBRO PLATE Vám změní životní styl a omladí nejen na duši.

TRX

TRX - Nebaví Vás cvičení v posilovně ? Chcete zpevnit a vyrýsovat postavu? Bolí Vás záda a potřebujete posílit stabilizační svalstvo nebo chcete konečně efektivně zhubnout a zlepšit kondici? Vyzkoušejte TRX !!! Novinka ovládající celý svět právě pro svoji jednoduchost a efektivitu! Pouze dva zavěšené popruhy,váha a náklon Vašeho těla! Zátěž a intenzita je pouze na Vás, proto je cvičení vhodné pro každého bez rozdílu věku i kondice. Neustálým zapojením všech svalových skupin rychlé výsledky!

Více informací na tel. čísle 321 710 331 a www.fitnessmat.cz.